Kontakt/Contact

TZ Velenje
+386 (0)3 896 15 47
info(at)tz-velenje.si

MO Velenje

Portal Mestne občine Velenje
VSTOPI

Novice

Zdaj je čas za našo dediščino

0 Komentarji
313
  • 3. in 4. julija 2020 vabljeni na Škalsko pravljico, kjer bomo obujali spomine na nekdanje Škale (maketa Škalskega hriba, priložnostna razstava, literarni večer, srečanje preseljenih Škalčanov...),
  • 4. julija 2020 se nam pridružite na Poletni zeliščni osvežitvi v mestu - v spremljevalnem programu na mestni tržnici bo v ospredju  uporaba poletnih zelišč, predstavitev biodnamičnega vrtnarjenja in ponudba bakrenega vrtnega orodja.
  •  5. julija 2020 podoživite utrip poletnega popoldneva na podeželju na dogodku Poletje na Grilovi domačiji - ali veste kakšna je razlika med ječmenom in ješprenom, kaj lahko v tem trenutku naberemo na zelenjavnem in zeliščnem vrtu, prisluhnite ljudskemu petju in spoznajte, kako si lahko sami izdelamo slamnik.

Ko boste hodili naokoli po naših krajih in občudovali urejeno okolico, lahko svoje predloge podate v akciji Velenje mesto cvetja na strani https://www.cvetje-velenje.si/.

Podrobnejše informacije poiščite v koledarju. 

Vsi dogodki bodo potekali v skladu s priporočili NIJZ-a za preprečitev okužb.

Se srečamo kje naokoli...

Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Obarvajmo Šalek in (iz)riši kulturno dediščino Obarvajte si praznični adventni čas Obarvajmo Šalek in (iz)rišimo kulturno dediščino
dediščina turistična društva TZV turizem