Kontakt/Contact

TZ Velenje
+386 (0)3 896 15 47
info(at)tz-velenje.si

MO Velenje

Portal Mestne občine Velenje
VSTOPI

Novice

Slovenija, moja dežela - obujena komunikacijska akcija

0 Komentarji
415

Ob obuditvi komunikacijske akcije so zapisali:

Naj nas ponovno združi in navdahne ponos na našo prelepo deželo in njene ljudi, naj nas ponovno navdahne in združi akcija, ki je nastala v osemdesetih letih in ki je doprinesla k osamosvojitvi Sloveniji. Danes, v teh težkih in nepredvidljiv časih, jo ponovno obujamo in želimo, da nas bo navdihnila, spodbudila k povezanosti, solidarnosti, sočutju in pomoči drugim!

Želimo vas spomniti, da znamo stopiti skupaj, da stremimo k skupnim ciljem, ki so tokrat jasni in oprijemljivi:

Zaustavimo širitev virusa Covid-19, tega nevidnega sovražnika!

Ostanimo doma in zaščitimo sebe in ne ogrožajmo šibkejših! Lahko, da smo okuženi, a brez izrazitih simptomov bolezni, pa vendar ga lahko nevede širimo na tiste, ki so najbolj ogroženi: na starejše in bolne!

Bodimo solidarni in odgovorni: poskrbimo za to, da omejimo širjenje virusa, poskrbimo za tiste, ki potrebujejo našo pomoč!

Pravi čas je, da se zazremo vase, najdemo v sebi svoje najboljše in se povežemo v dobrem. Čutimo ponos, mir in samospoštovanje. Dovolj ga je za vse nas. Bodimo svobodni in pustimo drugim, da živijo svobodno, varno in brez strahu. Verjamemo, da lahko predvsem na ta način ozdravimo našo deželo in smo lahko dober vzgled tudi drugim na tem planetu.

Video na povezavi https://www.facebook.com/SlovenijaMojaDezela2020/v...

Zadnja posodobitev: nedelja 05 april 2020 09:50
komunikacijska akcija obujena moja dežela ostanimo doma Slovenija